top of page
Mitsubishi-Nederland-&-Nederlandse-shorttrack-team-15.jpg

Mitsubishi Nederland

Wij zijn J-A media. Een full-service content

agency - en dit is ons werk voor Mitsubishi Nederland.

Over Mitsubishi Motors Nederland

Drive your Ambition - dat is de slogan van het automerk Mitsubishi. Het verhaal van het Japanse automerk begon in 1917. Inmiddels ligt hun 100 jarig bestaan al weer even achter ze en leggen ze zichzelf nog steeds toe op de vooruitgang van de auto-industrie, met een ongeremde drive tot innovatie.

Link down case 1

De samenwerking

Eind december 2023 zijn we benaderd door Mitsubishi Nederland om het moment vast te leggen dat het TeamNL Shorttrackers hun nieuwe Mitsubishi's afgeleverd kregen.

 

Mitsubishi-Nederland-&-Nederlandse-shorttrack-team-15.jpg
Mitsubishi-Nederland-&-Nederlandse-shorttrack-team-15.jpg

Het resultaat

Na het fotograferen van meerdere onderwerpen met diverse SEAT's, modellen en locaties ​hebben we een mooi gevuld portfolio aan foto's mogen opleveren. 

De foto's zijn onder andere gebruikt op de website van SEAT Nederland, de social media kanalen van SEAT Nederland en in de interne beeldbank voor alle SEAT dealers in Nederland. 

We zijn erg trots om ons werk op seat.nl te zien. De samenwerking met SEAT Nederland was een lang gekoesterde wens en is een opdracht die onze expertise in de automotive bekroond.

Video: TeamNL en Mitsubishi

Jim Koppenaal - J-A media

"Ons werk op SEAT.nl! We konden onze expertise in de automotive volledig benutten in de samenwerking met SEAT Nederland. Een lang gekoesterde wens van ons is vervuld met een prachtig resultaat. Daar zijn we best wel trots op."

Ontvang een offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

bottom of page