top of page
IMG_4382.jpg

SEAT Nederland

Wij zijn J-A media. Een full-service content agency - en dit is ons werk voor SEAT Nederland.

Over SEAT Nederland

De auto's mogen vanbinnen vol zitten met de krachtigste Duitse technieken, de roots van SEAT liggen toch echt in Barcelona. Opgericht in 1950 en van een productie van 10.000 naar meer dan 10 miljoen auto's per jaar.

SEAT Nederland is gevestigd in Leusden en is dé importeur en leverancier van het Spaanse automerk SEAT in Nederland. 

Link down case 1

De samenwerking

J-A media heeft meerdere projecten gedaan voor SEAT Nederland. De eerste opdrachten bestonden uit het maken van foto's voor SEAT blogs met onderwerpen als: waarom vrouwen beter autorijden dan mannen, je eigen kerstboom zagen en passen er 3.000 chocoladeletters in een SEAT Tarraco?

Na deze opdrachten hebben we een shoot gedaan om het 'thuisbezorgd' moment van je SEAT vast te leggen. Dit is een mogelijkheid die wordt aangeboden bij het online bestellen van je SEAT.

In 2024 hebben we de SEAT dealer van het jaar video mogen maken. Deze video wordt gedeeld met alle SEAT dealers in Nederland.

IMG_7879.jpg
website-seat-nederland-foto-1.jpg

Het resultaat

Na het fotograferen van meerdere onderwerpen met diverse SEAT's, modellen en locaties ​hebben we een mooi gevuld portfolio aan foto's mogen opleveren. 

De foto's zijn onder andere gebruikt op de website van SEAT Nederland, de social media kanalen van SEAT Nederland en in de interne beeldbank voor alle SEAT dealers in Nederland. 

We zijn erg trots om ons werk op seat.nl te zien. De samenwerking met SEAT Nederland was een lang gekoesterde wens en is een opdracht die onze expertise in de automotive bekroond.

Video: Dealer van het jaar 2025

Brand & Campaign Manager - SEAT Nederland

"J-A media heb ik ingeschakeld voor een korte video van 2 minuten met drie MT-leden. We moesten snel schakelen i.v.m. een krappe livegang, waardoor ik al gauw een eerste ruwe edit kon ontvangen en we binnen 3 dagen een definitieve versie klaar hadden staan. Kwaliteit-prijs is goed en ik zou ze zeker aanbevelen."

Ontvang een offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

bottom of page