top of page
Muiderslot_46.jpg

Inner Circle

Wij zijn J-A media. Een full-service content agency - en dit is ons werk voor Inner Circle.

Over Inner Circle

Inner Circle is a curated community of like-minded singles who want to date better. Every new member is screened to make sure all profiles are real, detailed and serious about dating.

Dare to date better.

Link down case 1

De vraag

Inner Circle is hét platform om te daten. Ze brengen een geselecteerde groep van singles samen om elkaar te leren kennen, te kletsen en in het echt te ontmoeten. 

Dit doen ze door middel van de Inner Circle app en in real life events. Voor deze events worden wij regelmatig gevraagd om foto's te maken - zo was de eerste vraag om een unieke date te fotograferen bij Kasteel Muiderslot.

 

Vervolgd door een samenwerking tussen Swapfiets en Inner Circle, een Inner Circle event bij WONDR Experience, Chateau Amsterdam en nog vele andere.

DSC05231.jpg
11J-A media - Innercircle-08324-J-A-media.jpg

Ons werk

Op deze evenementen zijn onze fotografen aanwezig om (zonder op te vallen) foto's te maken. Wanneer je aan het daten bent wil je natuurlijk niet constant 'in the picture' staan.

 

We werken tijdens deze shoots met een lijst van must have foto's zodat we achteraf een mooie selectie hebben.

Na het fotograferen op het evenement gaan we aan de slag met het bewerken van de foto's welke we binnen een een aantal dagen opleveren.

Ontvang een offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

bottom of page