top of page
Team meeting

KPMG

Wij zijn J-A media. Een full-service content agency - en dit is ons werk voor KPMG.

Over KPMG

KPMG levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van audit, tax en advisory. Met 227,000 professionals werkzaam in 146 landen.

 

Ze werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. Ze putten uit een rijke bron van kennis en ervaring, opgedaan in uiteenlopende organisaties en markten.

Link down case 1

Het vraagstuk

J-A media heeft voor KPMG twee projecten gedaan.

Bij het eerste project lag de focus veelal op recruitment vanuit KPMG en de tweede opdracht op new business en thought leadership. Bij project 1 was het doel om het KPMG Global Strategy Group voor te stellen en te laten zien wat een consultant doet en waar dit team voor staat.

Bij het tweede project was het doel om diverse SME's uit verschillende industrieën een veel voorkomende uitdaging te laten benoemen en hoe KPMG hierin de oplossing kan bieden.

Business Conference
Technology

Ons werk

J-A media heeft op het hoofdkantoor van KPMG meerdere dagen opnames gedraaid. Onze videograaf heeft in samenwerking met collega's van KPMG alle video's opgenomen.

Na de opnamedagen hebben we voor het eerste project 3 edits gemaakt en voor het tweede project 5 verschillende video's.

Benieuwd? Bekijk dan zeker de onderstaande video's.

Rémon Jasperse - KPMG Global Strategy Group

‘’It has been a pleasure to work with J-A media! They made the filming of 8 campaign videos in solely 2 mornings look like a breeze, always giving 100% and being professional throughout. Keep up the good work!’’

Project 1: The Global Strategy Group

Project 2: The Right Strategy

Ontvang een offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

bottom of page