top of page

Muntstad

Wij zijn J-A media. Een full-service content agency - en dit is ons werk voor Muntstad.

Over Muntstad

Op Nederlands meest centrale knooppunt van wegen vind je Muntstad. Het nuchtere Utrechtse autobedrijf dat één doel voor ogen heeft: de auto die helemaal bij jou past.

 

In de negen gastvrije vestigingen binnen de regio Utrecht staan ze voor je klaar. Er valt veel te kiezen, want ze hebben mooie automerken: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens. 

Link down case 1

De uitdaging

Ga je voor een comfortabele, sportieve of juist een zuinige auto. Een SUV, station, cross-over of toch een hatchback? Als de consument die keuze heeft gemaakt is de volgende stap de juiste dealer vinden. Hoe val je als autobedrijf op in jouw regio met zoveel keuze?

P1100485.jpg
2.jpg

Herkenbare foto's

Gepersonaliseerde content kan het verschil maken voor de consument om voor jouw dealer te kiezen. Door foto's te gebruiken die herkenbaar zijn voor de klant is de consument eerder geneigd om meer te willen weten.

In het 2018 eCommerce Quarterly Report, kwam Monetate tot de ontdekking dat drie pagina's met gepersonaliseerde content de conversie verdubbelde.

Met J-A media maken wij foto's op voor de consument herkenbare locaties in regio Utrecht met de nieuwste modellen van Muntstad.

Muntstad - Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Midden Nederland

"J-A media verzorgt voor Muntstad de fotografie van onze modellen. Waarmee wij onze regionale zichtbaarheid onderstrepen. J-A media is erg flexibel en denkt goed mee om het beste resultaat te behalen."

Ontvang een offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

bottom of page