top of page
Van Mossel fotografie

Van Mossel

Wij zijn J-A media. Een full-service content agency - en dit is ons werk voor Van Mossel in opdracht van NOBEARS.

Over Van Mossel & NOBEARS

Het Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Het bedrijf telt 402 vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

NOBEARS is een agency met digital business developers, met alle kennis en ontwikkeling in huis om van een idee een werkend online businessmodel te maken.

Link down case 1

Het vraagstuk

Agency NOBEARS werkt aan het nieuwe online platform 'Van Mossel Energie'. Voor dit nieuwe platform is gepersonaliseerde content nodig - oftewel op maat gemaakte automotive fotografie voor Van Mossel.

We zijn vanuit J-A media enorm trots om het vertrouwen te krijgen deze foto's te maken voor het grootste autobedrijf in de Benelux in opdracht van NOBEARS.

J-A media van Mossel
Miss Nederland Van Mossel

Ons werk

Met oog voor de kleinste details hebben we zorgvuldig de juiste setting, belichting en perspectieven gekozen om foto's te maken die perfect aansluiten bij de verwachting van de klant - elektrisch rijden bij Van Mossel.

Het resultaat? We zijn erin geslaagd om op maat gemaakte content te maken die gebruikt wordt op het nieuwe platform voor Van Mossel Energie.

 

Bekijk onderstaand meer foto's voor een goede impressie van ons werk of bekijk de nieuwe website van Van Mossel Energie.

Marijn Berg - Team Lead Content at NOBEARS

"Vanuit ons bureau de samenwerking met J-A media opgezocht voor een grote automotive klant. Een flinke shoot van twee dagen, met meerdere modellen en locaties. J-A media deed de fotografie.

Het eindresultaat: een grote lading aan zeer mooie foto's, en een heel tevreden klant. J-A media was erg flexibel tijdens de shoot (veel meer foto's gemaakt dan origineel op de shotlist) en ook tijdens de edit fase (veel meer foto's ge-edit dan verwacht). Bedankt mannen!"

Ontvang een offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

bottom of page